Cuma, Aralık 07, 2001

YENİ YIL KUTLAMA KARTLARI VE ARMAĞANLARINIZI"ÇEKÜL"DEN ALABİLİRSİNİZ...



Hem Bayram hem Yılbaşı geliyor...

ÇEKÜL'de güzel armağan seçenekleri var! En kolayı; kutlama kartlarınızı ÇEKÜL dostları sanatçılar tarafından özel olarak tasarımlanmış örnekler arasından seçebilirsiniz.
Sevinç Baliç, seçiminizi "online" yapabilmeniz ve zaman kazanmanız için bir "Power Point" sunum hazırlayıp, boyut ve fiyatları orada belirtti.
Yine de yüklenmesi hayli zaman alan bu sunum için vaktiniz olmayabilir düşüncesiyle, bir de "hızlı gözden geçirme/album" sayfası hazırladı. İkincisine gittiğinizde "mouse" küçük resimlerin üzerindeyken orijinal boyutu, kağıt cinsini ve fiyat bilgilerini görüyorsunuz.
Buyrunuz:

Bağlantı hızınız yüksek ve tarayıcınız IE 4.0 üzeri ise-2002 Kutlama kartları "Power Point" Sunum


Vaktiniz az ise: hızlı album icin tıklayınız2002 Kutlama kartları "Hızlı Albüm"



Sonra "7 AĞAÇ" geliyor... ÇEKÜL'ün on yıldır sürdürdüğü "7 Ağaç Ormanları" kampanyasından armağan edilecek her "7 Ağaç", bu yıl bildiğiniz gibi, yanan orman alanlarının yeniden yeşertilmesine odaklanan ("Yanık Tedavisi") kampanyaya katkıda bulunacak... Armağan olarak ağaç diktirmek isteyenler, 212-249 6464'e telefon ederek veya ÇEKÜL Web Sitesiüzerinden "on-line" olarak, "7 Ağaç" armağan edip, sevdiklerine özel olarak yılbaşı için tasarlanmış 7 Ağaç kartlarından gönderebilecekler...

İstanbul'da oturanlar için bir kolaylık daha var. ÇEKÜL Aralık ayı boyunca Capitol Alışveriş Merkezi‘nin ikinci katında kurduğu standda "7 Ağaç" armağanı işlemlerini hızlandırıyor (7 Ağaç bedeli, 10 milyon TL). Burada ayrıca, doğaseverlerin isterlerse fotoğraflarını da bastıracakları çevre "t-shirt"leri ve ısıyla renk değiştiren ÇEKÜL kupaları da bulunduruluyor. Anadolu'nun 7 bölgesinden derlenmiş el yapımı, uygun fiyatlı sürpriz hediyelikler de! İyi alışverişler... :)